Casals i campus d’estiu

CASALS D’ESTIU

Estius atractius, lúdics i únics!

Casals d’estiu
temàtics

Oferim un ampli ventall de temàtiques que son el fil conductor del casal d’estiu. Oberts a noves idees, totes són adaptables al centre i manera de fer i de ser.

Metodologia activa i
participativa

L’objectiu principal dels casals d’estiu és que l’infant gaudeixi i estigui motivat amb el tipus d’activitats i centre d’interès. Totes les programacions són personalitzades segons el centre educatiu.

Facilitem la
conciliació familiar

Oferim servei d’acollida, menjador i casal de tarda per afavorir, sempre que sigui possible, la logística de la majoria de les famílies implicades.

CASALS D’ESTIU

Proposta personalitzada

Escollim una temàtica com a punt de partida i amb aquesta idea creem un projecte propi, amb l’equip de monitors i monitores implicats en la dinamització del casal.

Personalitzarem la proposta segons l’ideari de l’escola, flexible i oberta a canvis perquè sigui motivadora pel nostre públic.

Oferim activitats diverses com ara tallers, sortides, jocs, teatre, acampades… i tot el que ens sigui possible amb els recursos que tenim a l’abast.

CENTRES D’INTERÈS

Casals d’estiu

El nostre guia serà un geni anomenat Jamil que apareixerà d'una llàntia màgica. Aquest ens el trobarem a l'inici de cada setmanal i serà qui ens presentarà, setmana rere setm

Ens ha arribat un comunicat espacial, des d'una nau de Lleuritània, un planeta molt llunyà ple d'extraterrestres que estan fugint d'allà perquè no és un espai segur.

Ens trobem en una acadèmia extraordinària, on només hi tenen accés persones superespecials per a formar-se com a superherois i superheroïnes.

La Piticlina és una noia molt moguda, àgil i amb molta experiència en acrobàcies que té molta il·lusió per formar una escola de circ.

L'Alfred Quingoig és un director de cine famós que viu a Catalunya (ciutat o poble on fem el casal) i ens explica que té un gran problema.

La nostra manera de fer...

Els nostres objectius principals són els següents:

 • Conscienciar als infants de la importància del reciclatge
 • Fomentar l’educació en valors
 • Potenciar l’autonomia personal
 • Desenvolupar l’habilitat d’automotivació
 • Afavorir el desenvolupament del diàleg i de la comunicació (verbal i no verbal).
 • Potenciar el joc com a eina socialitzadora.
 • Adoptar una actitud positiva davant la vida
 • Afavorir la convivència entre el grup.
 • Adquirir un millor coneixement de les pròpies emocions
 • Fomentar l’empatía
 • Desenvolupar la creatitivitat
 • ·Valorar les persones en les seves diferències
 • I altres objectius concrets segons el centre d’interpes escollir

Tot casal d’estiu està seqüenciat per setmanes, el fil conductor s’inicia dilluns amb una aventura o conflicte a solucionar i es tanca el divendres de la mateixa setmana perquè tots els infants entenguin la història.

La programació està subjecte a canvis ja sigui pel clima, els espais o altres imprevistos que poguin sorgir en el centre on es desenvolupa.

Va De Lleure proporciona tot el material necessari per a dur a terme totes les activitats programades

El nombre de sortides s’escull pràviament amb l’AFA i les ubicacions d’aquestes són proposades per Va De Lleure d’acord amb la Comissió del casal del centre educatiu. Normalment son sortides gratüites on tenim en compte la distància, el trajecte i hi ha una activitat programada a l’arribar, alternant una estona dinamitzada i una estona d’esbarjo lliure.

La nostra via de comunicació és la Plataforma virtual de TPVEscola, mitjà pel qual es faran les inscripcions, el pagament del casal i rebrem notificacions via App o via mail amb totes les informacions importants a tenir en compte per les famílies inscrites.

Tipus d'activitat

Totes les programacions s’adapten segons l’edat dels i els participants, donarem continuitat al centre d’interès setmanalment i el fil conductor tindrà sentit per infants que s’incorporin posteriorment o acabin abans.

Les activitats estan preparades en un espai, amb un material i una raó de ser vinculada a la temàtica escollida.

El nombre d’excursions, la dinamització de piscina, la nit d’acampada, i altres factors a tenir en compte es determinaran prèviament amb l’AFA del centre.

Jocs cooperatius

Tallers de reciclatge

Gimcanes

Room escapes

Activitats TIC

Acampada a l’escola

Sortides locals

Excursions

Jocs d’aigua

Teatre

Experiments i ciències

Esports

Torneigs

Manualitats

Danses

Jocs de cohesió

Jocs d’orientació

Piscina

Tallers de cuina

Tallers de samarretes

Tallers musicals

Circuits sensorials

Tallers de relaxació

Jocs d’estratègia

Què oferim a Va de Lleure

A Va de Lleure, tenim com a missió principal enriquir l’experiència educativa dels nens i nenes fora de l’entorn acadèmic formal. Gestionem tota una gamma de serveis que inclouen des de la gestió de comedors escolars fins a l’organització de casals d’estiu i campus d’estiu. Ens centrem en activitats que no només busquen entretenir, sinó també educar de manera divertida i constructiva.

Educació en el lleure: més que diversió

La nostra filosofia d’educació en el lleure es basa en tres pilars fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. Volem que els nens no només passin un bon moment, sinó que també aprenguin a relaxar-se i a desenvolupar habilitats personals i valors durant les nostres activitats. Així, cada casal d’estiu i cada campus d’estiu està dissenyat per fomentar no sols el coneixement sinó el creixement integral dels infants.

Compromís amb la diversitat i la conciliació familiar

Ens distinguim pel nostre compromís amb la diversitat, oferint recursos adaptats a les necessitats individuals de cada nen o nena. També promovem la conciliació familiar, proporcionant recursos lúdics i pedagògics que ajuden les famílies a equilibrar la vida laboral i personal.

Col·laboració amb comunitats i centres educatius

Treballem amb una varietat de clients, incloent ajuntaments, associacions de pares i mares, i centres educatius de tots els nivells. El nostre equip està format per professionals de diferents àrees, des de docents fins a cuiners, tots compromesos amb l’educació i el benestar dels nens.

Un enfoc integral a l’educació

A Va de Lleure, també ens comprometem amb l’entorn educatiu, el medi ambient, i la responsabilitat social i ètica. Aquest compromís es reflecteix en cada aspecte de la nostra labor, des dels casals d’estiu fins als nostres programes educatius durant el curs escolar.

En resum, a Va de Lleure no només aspirem a ser un simple lloc d’entreteniment per a nens i nenes. El nostre objectiu és oferir una educació en el lleure que contribueixi al desenvolupament integral dels infants, en un entorn segur, divertit i educatiu. Els nostres casals d’estiu i campus d’estiu són una excel·lent oportunitat per a que els infants creixin en totes les dimensions de la seva persona, sempre sota la supervisió del nostre equip de professionals altament qualificats i dedicats al seu benestar i educació.

Si tens qualsevol pregunta o vols saber més sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A Va de Lleure, estem aquí per ajudar-te i oferir-te el millor per als teus fills.

Els nostres serveis

Activitats extraescolars

Casals i campus d’estiu

Menjador escolar

Colònies escolars

"Els nens i nenes no juguen per aprendre, aprenen perquè juguen"

Jean Piaget – Va De Lleure

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa

Accedeix al butlletí del casal