Activitats extraescolars

EDUCACIÓ EN EL LLEURE

Gestió d'activitats extraescolars en centres educatius

Recursos Lúdics i engrescadors

Acompanyem als infants en els seus moments de lleure dins l’escola

Atenem la diversitat

amb recursos de qualitat depenent de les necessitats de cada infant

Conciliació familiar

oferint recursos lúdics, pedagògics i atractius per als infants

PEDAGOGIA EN EL LLEURE

Extraescolars

Oferim lleure educatiu als infants de la mà de monitors i monitores amb formació i/o experiència en el lleure i en l’extraescolar a desenvolupar.

Totes elles acompanyades d’una programació organitzada per edats, continguts, habilitats i valors a transmetre.

CATÀLEG EXTRAESCOLARS

Educació infantil i primaria

Propostes per gaudir i aprendre

Oferim als infants un espai de cohesió, confiança i lleure on els propis participants trobin aquells interessos en la llengua anglesa que els permetran aprofundir en el seu coneixement i iniciar el seu ús. Fem una nova volta als continguts ja apresos per anar més enllà, i dotar d’eines a l’infant perquè, poc a poc, faci de l’anglès una llengua familiar i propera.

La gimnàstica rítmica és un dels esports més creatius per la necessitat d’executar coreografíes amb una elaborada expressió corporal. En la rítmica es treballen totes les qualitats físiques bàsiques, però la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació són les més importants.

Ajuda als infantss a estructurar el pensament . Afavoreix el treballar les actituds davant et joc, davant les normes que cal complir, davant el respecte al company/a i al material necessari pel joc (tauler, peces, mobiliari, rellotge...).

Les Arts Marcials afavoreixen en el desenvolupament de totes les capacitats del propi cos: força, elasticitat, resistència, integració i adaptació així com el desenvolupament funcional de tot l’organisme. Entenem l'activitat com un recurs per a la formació integral de la persona.Treballarem disciplines com el karate, el taekwondo, el judo o el sambo.

A través de la pràctica esportiva els infants podran fer un tastet d’aquells esports més coneguts i alhora aquells que no són tan habituals. A més integraran valors com ara l’esforç, cooperació i treball en equip.

El teatre ens permet potenciar l’expressió oral, corporal, visual, creativa, la desinhibició i la pròpia personalitat i sensibilitat

El patinatge és una activitat esportiva que ajuda a desenvolupar l'equilibri i l'harmonia corporal a través de moviments i exercicis. Ajuda als infants a familiaritzar-se amb el desplaçament sobre rodes.

A la societat actual, les noves tecnologies estan presents a la majoria dels àmbits i un bon coneixement de la mecanografia permet un major rendiment en l'ús de les aplicacions informàtiques. Dominar el teclat, mecanografiar, repercuteix en un major aprofitament del temps i contribueix en aconseguir millores a la resta de matèries.

El dibuix és un tipus d’art que permet en molts casos expressar el que sent l’artista que el realitza. Per dur a terme els diferents tipus de dibuix que existeixen hi ha diverses tècniques que treballarem en aquesta extraescolar. Coneixerem diverses tècniques relacionades amb el dibuix com el  carbó, llapis, pastel, tinta xina, gouache. 

Va de Lleure: enriquint l’experiència educativa més enllà de l’aula

A Va de Lleure, entenem que l’educació no s’atura quan sona la campana al final de les classes. Per això, oferim una gamma completa d’activitats extraescolars pensades per complementar l’aprenentatge formal i enriquir l’experiència educativa dels nostres infants fora del marc acadèmic.

El cor de les nostres activitats: educació en el lleure

El nostre enfocament pedagògic posa al centre la “educació en el lleure”, un concepte que va més enllà de l’entreteniment. Les nostres activitats extraescolars són dissenyades per ser divertides, sí, però també per educar de manera lúdica i constructiva. Creiem fermament en l’equilibri entre diversió, descans i desenvolupament personal, i ens esforcem perquè cada moment de lleure sigui també una oportunitat d’aprenentatge.

Adaptats a cada infant

Sabem que cada infant és únic, i a Va de Lleure, això es reflecteix en la personalització de les nostres activitats extraescolars. Oferim recursos adaptats a les necessitats individuals de cada participant, facilitant així la conciliació familiar i promocionant una educació inclusiva i respectuosa amb la diversitat de cada ser.

Educació en valors i desenvolupament integral

A més de l’aspecte lúdic, les nostres activitats extraescolars posen un èmfasi especial en l’educació en valors i el desenvolupament integral dels infants. Des de la promoció de l’autonomia fins al suport en el creixement personal, cada activitat està pensada per fomentar no només competències acadèmiques, sinó també habilitats vitals com la creativitat, l’empatia i la responsabilitat.

Col·laboració i compromís amb la comunitat

Treballem codo a codo amb una varietat de clients, incloent ajuntaments, associacions de pares i mares d’alumnes (AMPA, AFA, AFI) i centres educatius de tots els nivells. El nostre equip, format per professionals de diverses àrees, des de docents fins a monitors i cuiners, aporta a la missió educativa de la companyia amb un treball en equip eficient i una retroalimentació constant.

Compromís amb l’entorn

A Va de Lleure, el compromís va més enllà de les nostres activitats diàries. Ens dediquem a protegir el medi ambient i a promoure la responsabilitat social i ètica, demostrant així un fort compromís no només amb l’educació sinó també amb la comunitat en general.

Així doncs, a Va de Lleure, cada dia és una oportunitat per a que els nostres infants aprenguin, creixin i es diverteixin, sempre en un entorn que respecta i celebra la seva individualitat. Les nostres activitats extraescolars són el cor de aquest compromís, i ens enorgulleix poder aportar un petit gra de sorra en l’enorme tasca de formar persones felices, responsables i preparades per afrontar els reptes del futur.

Els nostres serveis

Activitats extraescolars

Casals i campus d’estiu

Menjador escolar

Colònies escolars

" La primera tasca de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi "

– Maria Montessori –

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa

Accedeix al butlletí de la teva escola