CASES DE COLÒNIES

Vine de colònies a Mas Can Pic, fes una estada a la capital romana de Tarragona o endinsa't en els esports d'aventura a la Seu d'Urgell

COLÒNIES I ESTADES TEMÀTIQUES

Gestió de cases de colònies i organització d'estades

Medi natural

Volem potenciar les vivències en el medi natural i aprofitar-ne els seus recursos així com l’aprenentatge de tenir cura de l’entorn

Canvi de context

Trobar-nos en un espai natural, tranquil i diferent afavorirà la comunicació, la participació i la pràctica de valors dels infants

Autonomia de l’infant

Allunyar-nos de casa i passar una, dues o algunes nits fora de casa potenciarà l’autonomia de l’infant, l’autogestió i organització personal i de grup.

casa-colonies-can-pic
CASA DE COLÒNIES

Mas Can Pic

TARADELL

Gaudeix amb els infants d’un entorn idílic, enmig de la natura, amb piscina de poca fondària per refrescar-nos, acompanyats d’una granja que ens permetrà realitzar activitats amb cavalls i conèixer altres animals.

Un espai ampli on dinamitzar tot tipus d’activitats interiors i exteriors i viure una experiència inoblidable.

Amb la possibilitat de treballar a partir d’un centre d’interès amb personatges divertits que ens acompanyaran durant l’estada o bé de personalitzar la proposta educativa segons els continguts a treballar.

CASA DE COLÒNIES

TARRAGONA

RESIDÈNCIA LA SALLE TARRAGONA

Un espai ampli, amb diversitat d’espais interiors i exteriors, proper al centre de la ciutat.

Allotjant-vos a la residència podreu gaudir d’esports aquàtics, sortides a Port Aventura, circuits temàtics i moltes activitats  més.

Amb la possibilitat de treballar a partir de jocs de cohesió, dinàmiques de grups i tallers creatius per a totes les edats. 

CASA DE COLÒNIES

LA SEU

LA SALLE SEU D’URGELL

Entre les muntanyes dels pirineus tenim la residència de la Seu d’Urgell, ideal per a fer-hi parada entre esquiades, esports d’aventura i escapades a pobles o ciutats properes com Andorra. 

Un espai ampli on dinamitzar tot tipus d’activitats interiors i exteriors i viure una experiència inoblidable.

Un entorn immillorable per gaudir de la natura i d’activitats dinamitzades per a fomentar la cohesió de grup, la cooperació i altres habilitats i competències que es vulguin treballar al llarg de l’estada. 

Benvingut a Va de Lleure

A Va de Lleure ens dediquem de ple a gestionar serveis educatius durant el temps lliure. Ofereixem una àmplia varietat de programes i activitats que enriqueixen l’experiència educativa dels nens fora de l’entorn acadèmic formal. Des de la gestió de menjadors escolars fins a la realització d’activitats extraescolars, passant per casals d’estiu, colonies escolars i tallers variats que combinen l’oci amb l’aprenentatge.

La nostra filosofia: educació en el lleure

Creiem fermament en la importància de l'”educació en el lleure”. Aquest concepte no només busca entretenir, sinó educar els nens d’una manera divertida i constructiva. El nostre enfocament pedagògic es basa en tres principis fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. Ens assegurem que, a més de divertir-se, els nens es relaxin i desenvolupin habilitats personals i valors durant aquestes activitats.

Compromís amb la diversitat i la conciliació familiar

Ens distingim per un ferm compromís amb la diversitat, oferint recursos adaptats a les necessitats individuals de cada infant i promocionant la conciliació familiar mitjançant recursos lúdics i pedagògics. A més, ens centrem en l’educació en valors i el desenvolupament integral dels infants, donant suport al seu creixement personal i fomentant la seva autonomia.

Les nostres colonies escolars

Les colonies escolars són una de les nostres joies de la corona. Aquestes permeten als nens gaudir d’una experiència única, plena d’aventures i aprenentatge en un entorn segur i estimulant. Les colonies per nens són dissenyades per fomentar la independència i la cooperació a través d’activitats grupals que reforcen els lligams i enriqueixen l’esperit de comunitat.

Col·laboració amb entitats locals

Treballem amb una varietat de clients, incloent ajuntaments, associacions de pares i mares (AMPA, AFA, AFI) i centres educatius de diferents nivells, des de guarderies fins a instituts. El nostre equip està format per professionals de diverses àrees, com docents, monitors, cuiners, entre altres, qui col·laboren i aporten a la missió educativa de l’empresa a través d’un enfocament de treball en equip i retroalimentació constant.

Compromís amb l’entorn

Finalment, a Va de Lleure ens comprometem amb l’entorn educatiu, l’ambient, la responsabilitat social i ètica, demostrant un fort compromís no només amb l’educació sinó també amb la comunitat en general. A través de les nostres colonies escolars i les altres activitats que oferim, ens esforcem per crear un futur més brillant per a tots els nens.

Conclusió

A Va de Lleure, cada dia és una oportunitat per fer una diferència en la vida dels nens a través de les nostres colonies escolars, colonies per nens i altres programes d’enriquiment. Ens apassiona proporcionar experiències que no només són divertides, sinó també formatives, ajudant els nens a créixer en un ambient que valora la diversió, l’educació i el desenvolupament personal.

Els nostres serveis

Activitats extraescolars

Casals i campus d’estiu

Menjador escolar

Colònies escolars

"Els infants necessiten temps i espai per jugar, jugar no és un luxe, és una necessitat"

Kay Redfield Jamison -Va De Lleure

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa