Nosaltres

EL NOSTRE REPTE I ELS NOSTRES VALORS

Afavorim el lleure en l’educació no formal acompanyant als infants en el seu creixement personal

Va De Lleure és una entitat educativa especialitzada en la gestió de serveis per a l’ensenyament, l’alimentació, i les activitats infantils en el temps de lleure. Sempre tenint en compte les particularitats i potenciant els trets diferencials que fan especial cada centre, equip i grup d’infants.

Com a objectiu principal bsuquem acompanyar als infants en el seu creixement personal procurant donar els recursos necessaris i alhora generant autonomia fent que gaudeixin del camí. Va de Lleure pretén diferenciar el lleure del temps lliure, ja que tots els nostres projectes estan plantejats per cobrir les 3D ( diversió, descans i desenvolupament personal) entenent que; ens divertim i gaudim quan realitzem l’activitat, ens proporcionen descans del dia a dia o d’una possible rutina i alhora ens ajuda a desenvolupar-nos com a persones, incloent en aquest creixement la relació amb les persones i l’educació en valors.

Creiem fermament en el concepte d’educar jugant.

Els nostres clients són Ajuntaments, AMPA,s, AFA’s, AFI’s, Escoles bressol, infantils, de primària i instituts entre d’altres.

Som compromesos

Amb l’entorn educatiu, amb el medi ambient, amb la responsabilitat social i ètica i amb el desenvolupament integral dels infants

Valorem les persones

Als infants, a les famílies, al personal docent i no docent dels centres educatius i especialment al nostre equip de professionals en el lleure.

 

Tenir en compte la diversitat ens fa construir una realitat pluralista,

Treballem en equip

La nostra essència ve de la retroalimentació constant, d’escoltar i de compartir. Cadascuna de les persones que formen part de Va de Lleure (infants, famílies, docents, monitors/es, cuiners/es…) a través de les seves capacitats, aporta riquesa a la realització d’aquesta tasca educativa.

VALOREM LES PERSONES

Equip Va De Lleure

Sabem que les persones que formen part del nostre equip són el nostre principal tret diferencial. Per això, disposem d’un equip de professionals preparats per desenvolupar la tasca.

Responsable de Serveis i RRHH

Responsable de projectes educatius i estades

Coordinador de serveis pedagògics i del projecte d'anglès

Resp. Comptabilitat i administració

Responsable de compres i cuines

Cap de cuines

En 2015, l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible, una oportunitat perquè els països i les seves societats emprenguin un nou camí amb el qual millorar la vida de tots, sense deixar a ningú enrere. L’Agenda compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que inclouen des de l’eliminació de la pobresa fins al combat del canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats.

Compromesos
amb els ODS

Projecte Recooperem i Pesa la Resta

Hàbits alimentaris saludables, promovem l'exercici físic i la cura de la salut mental educant en les emocions

Promovem una educació en en el lleure inclusiva i de qualitat

Educació lliure de esterotips

Projecte específic contra el malbaratament de l'aigua als menjadors escolars

Projectes específics per conscienciar la cura del planeta

Promovem una educació en en el lleure inclusiva i de qualitat

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa

" La primera tasca de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi "

– Maria Montessori –

GRÀCIES A TOTS

Centres educatius que confien amb nosaltres