Menjador escolar Granollers

Va de Lleure fomenta la gestió de serveis educatius durant el temps lliure. Ens dediquem a enriquir l’experiència educativa dels nens i nenes fora de l’entorn acadèmic formal. Un dels nostres serveis més destacats és el menjador escolar Granollers, on combinem l’elaboració i consum d’una dieta equilibrada amb activitats educatives que fomenten el desenvolupament integral de l’infant.

Què oferim?

A Va de Lleure ens encarreguem de gestionar una àmplia varietat de programes i activitats. Entre elles, destaquem:

  • Gestió de menjadors escolars: En el nostre menjador escolar Granollers, assegurem una alimentació equilibrada i saludable, adaptada a les necessitats nutricionals de cada edat. A més, integrem activitats diàries que promouen bons hàbits i valors com el respecte i la convivència.
  • Activitats extraescolars: Oferim tallers i activitats que combinen l’oci amb l’aprenentatge, com esports, arts plàstiques, música i ciència.
  • Casals d’estiu i colònies: Durant les vacances escolars, organitzem casals i colònies on els nens i nenes poden gaudir d’activitats lúdiques i educatives en un entorn segur i engrescador.
  • Tallers varis: Des de tallers de consum responsable, de reciclatge o de cuina, oferim una àmplia gamma d’opcions perquè els infants i les famílies desenvolupin noves habilitats i es diverteixin junts.

Educació en el lleure

La nostra mirada pedagògica es basa en tres pilars fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. Ens assegurem que els nens i nenes no només es diverteixin, sinó que també es relaxin i aprenguin habilitats personals i valors. El menjador escolar Granollers és un clar exemple d’aquesta filosofia, on cada àpat es converteix en una oportunitat d’aprenentatge i creixement.

Compromís amb la diversitat i la inclusió

A Va de Lleure, creiem fermament en la diversitat i la inclusió. Per això, adaptem els nostres recursos a les necessitats individuals de cada infant, promovent la integració a les diverses propostes a través de recursos lúdics i pedagògics. En el nostre menjador escolar Granollers, tots els participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un ambient inclusiu i respectuós amb les seves particularitats.

Treball en equip i professionals qualificats

El nostre equip està format per professionals de diferents àrees: docents, monitors/es, cuiners i cuineres, i altres especialistes que col·laboren i aporten coneixements a la nostra missió educativa. La retroalimentació constant i el treball en equip són clau per a nosaltres, especialment en serveis com el menjador escolar Granollers, on la coordinació i la qualitat són fonamentals per a oferir un servei excel·lent.

Compromís amb la comunitat i el medi ambient

Va de Lleure es compromet amb l’educació, amb el medi ambient i la responsabilitat social. Treballem per promoure pràctiques sostenibles i respectuoses amb el nostre entorn. En el menjador escolar Granollers, per exemple, implementem mesures per reduir el malbaratament alimentari i fomentar una alimentació responsable.

Col·laboració amb entitats locals

Treballem amb diversos clients, incloent ajuntaments, associacions de famílies (AMPA, AFA, AFI) i centres educatius de diferents nivells, des d’escoles bressol fins a instituts. Aquesta col·laboració ens permet oferir serveis personalitzats i adaptats a les necessitats de cada comunitat educativa.

Uneix-te a nosaltres

Si vols saber més sobre els nostres serveis i el nostre compromís amb l’educació en el temps lliure, et convidem a visitar-nos o a contactar-nos. Especialment, si estàs interessat en el menjador escolar Granollers, estarem encantats d’informar-te’n.

Altres localitats

Menjador escolar Rubí

Menjador escolar Mataró

Menjador escolar Cardedeu

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa