Menjador escolar Rubí

Menjador Escolar a Rubí: Descobreix el Servei de Va de Lleure

El Menjador Escolar, un Espai per Créixer i Aprendre

A Va de Lleure, estem profundament compromesos amb la qualitat dels nostres serveis educatius durant el temps lliure, especialment en el nostre menjador escolar a Rubí. Creiem que el menjador escolar no és només un lloc per menjar, sinó una oportunitat per fomentar hàbits saludables, valors socials i el desenvolupament personal dels infants.

Diversió, Descans i Desenvolupament Personal

En el nostre menjador escolar a Rubí, els infants no només gaudeixen d’àpats equilibrats i nutritius, sinó que també experimenten un ambient de diversió i descans. La nostra filosofia es basa en tres pilars fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. Així, assegurem que els nens i nenes no només s’ho passin bé, sinó que també es relaxin i adquireixin habilitats personals que els serviran per a tota la vida.

Un Menjador Escolar Adaptat a Cada Nen

El nostre menjador escolar a Rubí es distingeix per la seva atenció a la diversitat. Entenem que cada infant és únic, amb necessitats i preferències diferents. Per això, adaptem els nostres recursos i menús per satisfer les necessitats individuals de cada nen, promovent una alimentació sana i equilibrada. A més, fomentem la conciliació familiar mitjançant recursos lúdics i pedagògics que permeten als infants gaudir d’una experiència enriquidora i educativa.

Educació en Valors i Autonomia

Un altre aspecte clau del nostre menjador escolar a Rubí és l’educació en valors i el desenvolupament integral dels infants. A través de les nostres activitats i la nostra manera de fer, recolzem el creixement personal dels nens i nenes, fomentant la seva autonomia i capacitat de prendre decisions. Creiem que el menjador escolar és un lloc ideal per treballar aquests aspectes, ja que ofereix un entorn segur i de confiança on els infants poden explorar i aprendre.

Professionals Compromesos amb l’Educació

El nostre equip al menjador escolar a Rubí està format per professionals de diferents àrees, com docents, monitors i cuiners, tots ells compromesos amb la nostra missió educativa. Treballem en equip i amb una constant retroalimentació per assegurar que oferim el millor servei possible. La nostra prioritat és crear un ambient acollidor i estimulant on els infants es sentin valorats i respectats.

Compromís amb la Comunitat i el Medi Ambient

A Va de Lleure, no només ens preocupem per l’educació dels infants, sinó també pel nostre entorn i la responsabilitat social. El nostre menjador escolar a Rubí reflecteix aquest compromís, amb pràctiques sostenibles i una gestió responsable dels recursos. Volem ser un exemple positiu per als nens i nenes, ensenyant-los la importància de cuidar el medi ambient i ser ciutadans responsables.

Altres localitats

Menjador escolar Granollers

Menjador escolar Mataró

Menjador escolar Cardedeu

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa