Casals i campus d’estiu Cardedeu

Descobreix el Casal d’Estiu a Cardedeu amb Va de Lleure

Què és el Casal d’Estiu Cardedeu?

El casal d’estiu Cardedeu és una oportunitat única per als nens i nenes de gaudir d’un estiu ple d’activitats enriquidores i divertides. Organitzat per Va de Lleure, aquest casal combina la diversió i l’educació en un entorn segur i estimulant. Si busques una manera perquè els teus fills passin un estiu inoblidable, aquest casal és la resposta.

Activitats del Casal d’Estiu Cardedeu

El casal d’estiu Cardedeu ofereix una àmplia varietat d’activitats dissenyades per fomentar el desenvolupament personal i les habilitats socials dels nens. Des de tallers creatius fins a activitats esportives, passant per excursions i jocs de grup, cada dia al casal és una nova aventura. El nostre objectiu és garantir que cada nen tingui una experiència plena i satisfactòria.

Campus d’Estiu Cardedeu: Una Experiència Única

A més del casal, el campus d’estiu Cardedeu és una altra excel·lent opció per a les famílies que busquen un programa més especialitzat. Aquest campus està dissenyat per a nens i nenes que vulguin aprofundir en activitats específiques, com ara esports, arts escèniques o ciències. Amb un enfocament més intensiu, el campus d’estiu Cardedeu proporciona una experiència educativa i lúdica d’alta qualitat.

Equip de Professionals

El nostre equip al casal d’estiu Cardedeu i al campus d’estiu Cardedeu està format per professionals altament qualificats i apassionats pel seu treball. Monitors, docents i experts en diverses àrees col·laboren per crear un ambient segur i acollidor on els nens puguin créixer i aprendre. Ens assegurem que cada activitat estigui ben supervisada i adaptada a les necessitats de cada nen.

Valors i Metodologia

A Va de Lleure, creiem fermament en l’educació en el temps lliure com una eina poderosa per al desenvolupament integral dels nens. Al casal d’estiu Cardedeu, promovem valors com la convivència, la solidaritat i el respecte per l’entorn. La nostra metodologia es basa en tres pilars fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. Volem que els nens no només gaudeixin, sinó que també aprenguin i creixin com a persones.

Compromís amb les Famílies

Entenem la importància de la conciliació familiar i, per això, al casal d’estiu Cardedeu i al campus d’estiu Cardedeu, oferim horaris flexibles i activitats adaptades a totes les edats. La nostra prioritat és facilitar la vida de les famílies mentre els seus fills es diverteixen i aprenen en un entorn segur i estimulant.

Inscripcions Obertes

No perdis l’oportunitat d’inscriure els teus fills al casal d’estiu Cardedeu o al campus d’estiu Cardedeu. Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i assegurar-te que els teus fills tinguin un estiu inoblidable.

Altres localitats

Casals i campus d’estiu Granollers

Casals i campus d’estiu Rubí

Casals i campus d’estiu Mataró

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa