Casals i campus d’estiu Rubí

Descobreix el Nostre Casal d’Estiu a Rubí

Si busques una experiència educativa única i enriquidora per als teus fills aquest estiu, no busquis més. A Va de Lleure, oferim un casal d’estiu a Rubí que combina diversió, aprenentatge i desenvolupament personal en un ambient segur i acollidor. El nostre casal està dissenyat per a nens de totes les edats i interessos, amb activitats adaptades a les seves necessitats i preferències individuals.

Un Enfocament Pedagògic Únic

Al nostre casal d’estiu a Rubí, seguim un enfocament pedagògic basat en la diversió, el descans i el desenvolupament personal. Creiem fermament que l’educació en el temps lliure és una oportunitat per ensenyar valors importants i habilitats de vida mentre els nens es diverteixen. Les nostres activitats no només entretinguen sinó que també contribueixen al creixement integral dels participants.

Activitats Diverses i Enriquidores

El casal d’estiu a Rubí ofereix una àmplia varietat d’activitats, des de tallers creatius i jocs esportius fins a excursions i activitats de natura. Ens assegurem que cada dia sigui una nova aventura, amb oportunitats per explorar, aprendre i fer nous amics. A través d’aquestes experiències, els nens desenvolupen habilitats socials, autonomia i confiança en si mateixos.

Equip de Professionals Compromesos

El nostre equip al casal d’estiu a Rubí està format per professionals dedicats i apassionats, incloent-hi docents, monitors i altres especialistes en l’educació infantil. Treballem en estreta col·laboració per crear un entorn positiu i estimulant on els nens se sentin valorats i respectats. La nostra prioritat és garantir que cada nen tingui una experiència memorable i significativa.

Inscripcions Obertes per al Casal d’Estiu a Rubí

Les inscripcions per al casal d’estiu a Rubí ja estan obertes! No perdis l’oportunitat d’oferir als teus fills unes vacances plenes de diversió i aprenentatge. Visita el nostre lloc web o contacta’ns directament per obtenir més informació sobre els programes, horaris i tarifes. Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i ajudar-te a fer la millor elecció per al teu fill.

Campus d’Estiu a Rubí: Una Oportunitat Única

A més del nostre casal d’estiu, també oferim un campus d’estiu a Rubí destinat a nens i adolescents que busquen una experiència més especialitzada. Aquest campus inclou activitats temàtiques i programes intensius en àrees com els esports, les arts, la ciència i la tecnologia. És una oportunitat fantàstica per aprofundir en interessos específics i desenvolupar noves habilitats.

Beneficis del Campus d’Estiu a Rubí

El campus d’estiu a Rubí no només és una oportunitat per divertir-se, sinó també per aprendre i créixer. Els participants tindran accés a recursos especialitzats i rebran l’atenció personalitzada dels nostres instructors experts. Aquest entorn de suport i estimulació permet als nens explorar els seus talents i passions d’una manera segura i motivadora.

Uneix-te al Nostre Campus d’Estiu a Rubí

Si estàs interessat en el nostre campus d’estiu a Rubí, et convidem a inscriure’t ara. Les places són limitades, així que assegura’t de reservar el teu lloc aviat. Contacta’ns per obtenir més informació sobre els programes disponibles i com podem adaptar-nos a les necessitats del teu fill.

Va de Lleure: Compromesos amb l’Educació i el Llibertat

A Va de Lleure, el nostre compromís amb l’educació en el temps lliure es reflecteix en cada aspecte del nostre casal d’estiu a Rubí i el campus d’estiu a Rubí. Creiem que cada nen mereix una experiència estiuenca que sigui tant divertida com formativa. Ens esforcem per crear un entorn on els nens puguin explorar, aprendre i créixer mentre gaudeixen de les seves vacances.

Contacta’ns Avui

No esperis més! Si vols oferir als teus fills una experiència estiuenca inoblidable, contacta’ns avui per obtenir més informació sobre el nostre casal d’estiu a Rubí i el campus d’estiu a Rubí. Estem aquí per ajudar-te a planificar un estiu ple d’aventures, aprenentatges i diversió per als teus fills.

Altres localitats

Casals i campus d’estiu Granollers

Casals i campus d’estiu Mataró

Casals i campus d’estiu Cardedeu

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa