Casals i campus d’estiu Mataró

Casal d’estiu a Mataró: Diversió i Aprenentatge per als Més Petits

Què és el Casal d’Estiu a Mataró?

El casal d’estiu a Mataró és una oportunitat única per als infants de la nostra ciutat per gaudir d’un estiu ple d’activitats enriquidores i divertides. A Va de Lleure, ens centrem en oferir programes que combinen l’educació i el lleure de manera harmoniosa, creant espais on els nens i nenes puguin desenvolupar-se personalment i socialment mentre es diverteixen.

Un Campus d’Estiu a Mataró Diferent

El nostre campus d’estiu a Mataró no és només un lloc on els infants passen el temps, sinó un espai on es fomenta la creativitat, l’autonomia i el treball en equip. Oferim una varietat d’activitats dissenyades per estimular l’interès dels infants en diferents àrees, des de tallers artístics fins a activitats esportives i jocs cooperatius.

Activitats del Casal d’Estiu

Al casal d’estiu a Mataró, cada dia és una nova aventura. Les nostres activitats estan pensades per a que els infants gaudeixin mentre aprenen. Algunes de les activitats inclouen:

  • Tallers Creatius: Espais on els nens poden expressar la seva creativitat a través de manualitats, pintura, i altres activitats artístiques.
  • Esports i Jocs: Activitats físiques que fomenten la cooperació i el treball en equip, tot mentre es mantenen actius i saludables.
  • Excursions i Sortides: Descobrim els entorns naturals de Mataró i els seus voltants, promovent el respecte per la natura i el medi ambient.
  • Taller de Cuina: Una oportunitat perquè els petits aprenguin sobre alimentació saludable i desenvolupin habilitats culinàries bàsiques.

Objectius Educatius del Campus d’Estiu

El nostre campus d’estiu a Mataró es basa en tres pilars fonamentals: diversió, descans i desenvolupament personal. A través de les activitats proposades, busquem que els infants:

  • Gaudeixin del seu temps lliure: Les activitats estan dissenyades per ser divertides i atractives, assegurant que els nens gaudeixin plenament de l’estiu.
  • Descansin i es relaxin: Oferim espais i moments de calma per a que els infants puguin descansar i recarregar energies.
  • Desenvolupin habilitats personals: Promovem el creixement personal dels nens, fomentant la seva autonomia, responsabilitat i habilitats socials.

Compromís amb la Diversitat i la Inclusió

A Va de Lleure, creiem en la importància de respectar i adaptar-nos a les necessitats de cada infant. Per això, el nostre casal d’estiu a Mataró està dissenyat per ser inclusiu i accessible, oferint recursos adaptats per a infants amb necessitats especials. La diversitat és un valor fonamental per a nosaltres, i ens esforcem per crear un ambient on tots els nens se sentin benvinguts i valorats.

Equip de Professionals

El nostre èxit es deu en gran part al nostre equip de professionals dedicats i apassionats. El campus d’estiu a Mataró compta amb un equip multidisciplinari de mestres, monitors, i altres professionals que treballen conjuntament per oferir la millor experiència possible als infants. La seva experiència i dedicació asseguren que cada nen rebi l’atenció i suport que necessita.

Un Entorn Segur i Acollidor

La seguretat dels infants és la nostra prioritat. El casal d’estiu a Mataró es desenvolupa en instal·lacions segures i ben equipades, amb protocols estrictes per garantir el benestar dels nens en tot moment. Volem que els pares tinguin la tranquil·litat de saber que els seus fills estan en bones mans, gaudint d’un entorn segur i acollidor.

Inscripcions i Informació

Les inscripcions per al casal d’estiu a Mataró ja estan obertes! No perdis l’oportunitat de proporcionar als teus fills un estiu inoblidable ple de diversió i aprenentatge. Per a més informació sobre les activitats, horaris i tarifes, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te i assegurar-nos que els teus fills gaudeixin d’un estiu fantàstic.

Altres localitats

Casals i campus d’estiu Granollers

Casals i campus d’estiu Rubí

Casals i campus d’estiu Cardedeu

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa