CUINA PRIMÀRIA

L’objectiu és que els participants gaudeixin de l’alimentació alhora que els ensenyem hàbits saludables, tècniques culinàries bàsiques, crear el seu propi receptari i els motivem a tastar aliments nous.

COM HO FEM?

El taller de cuina s’adaptarà al nivell dels alumnes i a la infraestructura disponible i sempre tenint en compte la seguretat, la higiene i la manipulació dels aliments. Els alumnes podran manipular els aliments i crear noves propostes a partir de les pautes i ingredients que s’aniran introduint al llarg del curs.

QUINS OBJECTIUS VOLEM TREBALLAR?

  • Adquisició d’hàbits d’higiene relacionats amb la cuina
  • Gaudir del procés
  • Aprendre diferents tècniques culinàries
  • Adquirir hàbits d’alimentació saludables
  • Conèixer receptes noves
  • Augmentar el grau d’atenció davant d’una tasca relativament llarga
  • Descobrir la cultura gastronòmica
  • Treballar pes i volum
  • Treballar en equip