01 des. CUINA PRIMÀRIA
L’objectiu és que els participants gaudeixin de l’alimentació alhora que els ensenyem hàbits saludables, tècniques culinàries bàsiques, crear el seu propi receptari i els motivem a tastar aliments nous.
COM HO FEM?
El taller de cuina s’adaptarà al nivell dels alumnes i a la infraestructura disponible i sempre tenint en compte la seguretat, la higiene i la manipulació dels aliments. Els alumnes podran manipular els aliments i crear noves propostes a partir de les pautes i ingredients que s’aniran introduint al llarg del curs.
QUINS OBJECTIUS VOLEM TREBALLAR?
- Adquisició d’hàbits d’higiene relacionats amb la cuina
- Gaudir del procés
- Aprendre diferents tècniques culinàries
- Adquirir hàbits d’alimentació saludables
- Conèixer receptes noves
- Augmentar el grau d’atenció davant d’una tasca relativament llarga
- Descobrir la cultura gastronòmica
- Treballar pes i volum
- Treballar en equip